top of page
Linda_foto_MLindgren-7921.jpg

LINDA NEDERBERG

Linda Nederberg har grundat livsstils- och framgångskonceptet Stark & Smart.

Att coacha och stärka människor är något hon älskar, lika mycket som att ta fram lösningar och verktyg.

 

Det viktiga för Linda är att arbetet ska vara tydligt, motiverande och ge resultat. Något som uppskattas av kunderna.

Linda Nederberg utomhus_edited.jpg
0_edited.jpg

MÅLFOKUS, ödmjukhet och passion

Sedan 2007 har Linda jobbat hälsofrämjande och resultatinriktat i sitt företag DoYourVision AB med föreläsningar och utvecklingsinsatser. Ofta har målinriktade kick-off upplägg med vandringar i fjällen funnits med. Då ofta i Lindas hemmafjäll kring Hemavan och Tärnaby.

 

2018 grundade hon livsstils- och framgångskonceptet Stark & Smart. Under en period erbjöd hon stärkande insatser för ungdomar, som ett svar på ökad psykiska ohälsa. Arbetet möjliggjordes genom samarbete med företag från näringslivet under namnet Partnerskap framtidens medarbetare.

Linda står bakom framgångsmetodiken, Stark & Smart verktygslåda och Applådmetodiken samt lösningen Smarta Promenader.

Allt är utvecklat med utgångspunkt i positiv psykologi, KBT, coachning enligt ICF och Compassion Focus Terapi samt ett mångårigt arbete med att skapa framgång på arbetsplatser och egen erfarenhet av att bemästra utmaningar och målmedvetet träna sitt eget självledarskap.

BAKGRUNDEN TILL LINDAS STARKA
ENGAGEMANG

Lindas vilja att skapa positiv förändring bottnar i en egen livsresa ”från Överlevarlandet till Livslevarlandet”. Det är också titeln på hennes bok (2007) och på den dramatiserade föreläsning hon erbjuder.

"Jag vet vad som gjorde livet svårt för mig som ung vuxen. Det handlar om höga krav på att prestera, men även svårigheter att hantera problem som finns runt omkring mig i den värld vi lever.

Jag har haft svårt att hantera det som inte fungerar optimalt och haft lätt att känna mig ansvarig och otillräcklig.

Tidigare kunde känslan passivisera mig, men idag ger den mig styrning. Genom mitt företag engagerar jag mig i det viktiga och påverkar positivt."

Kängor på brygga .jpg
Anchor 1
bottom of page