top of page

BOKa EN FÖRELÄSNING MED
LINDA NEDERBERG

Linda är en erfaren och uppskattad föreläsare med rötterna i Tärnaby. Hon fångar publiken från första stund, med sin röst, sitt kroppsspråk och den framgångspedagogik hon utformat.

Hon har en ansvarsgivande ton och en ”spark i baken” profil som gör att hon utmanar oss att utvecklas genom att göra fler smarta val - på egen hand och tillsammans med andra.

Linda har en humor och energi som inspirerar men också en sårbarhet som berör och öppnar upp för självreflektion och ger motivation till förändring.

 

Lindas föreläsningar bygger på självledarskap med starkare tillsammans profil - och Stark & Smart Framgångspedagogik.

LINDAS FÖRELÄSNINGAR 

Det är ofta uppskattat med en föreläsare när gruppen samlas och som ett smart avbrott i arbetsvardagen. Genom att anlita Linda Nederberg kan ni förstärka ett budskap, lyfta in energi och glädje och få fart framåt. 

Inför föreläsningen lyssnar Linda in gruppens nuläge, utmaningar och mål för att knyta an till dessa. 

Tid per föreläsning, 45 - 180 min.

linda 013.JPG

APPLÅDERA MERA

FÖr ökat fokus på det positiva och konstruktiva i vardagen

Föreläsningen lyfter värdet av att medvetet välja fokus och taktik för att upprätthålla motivation, arbetsglädje och skapa resultat. Och visar värdet av att lyfta allt som finns bakom resultatet, som försök, träning, ambitionen, mod, tålamod och ansträngningen.

Och så det viktiga. Föreläsningen sätter fokus på det vi vill applådera framåt och hur det blir möjligt. Applådboken för arbetsplatser, av Linda Nederberg, ingår i föreläsningen.


Vill ni stärka arbetsgruppen, få en energi-injektion i arbetsvardagen, på konferensen eller er kick-off rekommenderas föreläsningen.

STARKARE TILLSAMMANS

självledarskap med
starkare tillsammans profil

Ny dag, nya utmaningar och mycket att hugga tag i? Ja, så upplever många att det är 2023.

Därför finns föreläsningen Starkare Tillsammans som är stärkande och ger verktyg som gör det enklare att hantera utmaningar inom och utanför vår kontroll genom att hjälpas åt mer. Praktiskt och känslomässigt. 

Linda Nederberg delar med sig av egna erfarenheter och bidrar till öppenhet, prestigelöst och vilja till positiv förändring. ​

Inför föreläsningen lyssnar Linda in gruppens utmaningar och mål för att koppla innehållet till det som är viktigt.

Selbergs ring.jpg
bottom of page