top of page
IMG_4472.JPG

VAD är
viktigt

för dig?


 

STARK
& SMART
WEEKEND

Självledarskap MED UTOMHUSCOACHNING i FJÄLLEN 

Redan 2006 erbjöd Linda Nederberg personlig utveckling genom vandringar och skidåkning i fjällen - och lanserade konceptet utomhuscoachning. Då bodde Linda i Tärnaby och hade just gått en coachutbildning och blivit certifierad enligt ICF. Hon upplevde direkt att coachandet fick en ny dimension då den kombinerades med naturupplevelse, variationen i terrängen, fysisk aktivitet, puls och det "icke påverkningsbara vädret".

Utomhuscoachning i fjällen, har Linda fortsatt med under åren, oftast i form av kick-off upplägg för företagsgrupper. Coachingen har då haft koppling till företagets mål, värderingar och utvecklingsbehov. Grunden har alltid varit densamma: självledarskap, samarbete och laganda. 

 

2018 och 2019 fick utomhuscoachning i fjällen en ny målgrupp. Då genomförde Linda ett 5 dagars läger för ungdomar med mental ohälsa, Stark & Smart Summer Camp. Det möjliggjordes genom att privata företag gick in som partners.
 

Sommaren och hösten 2023 erbjuds återigen möjligheten att utvecklas med utomhuscoachning - och Stark & Smart verktygslåda. 

aug07 038.jpg

TA FOKUS PÅ DET 
viktigA

för dig


 

DELTA VID
STARK & SMART WEEkend

i fjällen

Plats: Hemavan / Tärnaby.

Tid: datum kommer.
Ingår: boende och måltider.

 

Upplägg: vi jobbar individuellt, alla tillsammans och i par. Vandringar och utomhuscoachning ingår alla dagar. Vi använder en karta med motsatsord för att navigera. Den hjälper dig som deltar att hålla riktningen på det som är viktigt för dig.

Innehåll:
 

  • Självledarskap

  • Att vara stark tillsammans

  • Stark & Smart verktygslåda

  • Mål, riktning och taktik för framsteg
     

Anmälan öppnar X och sker via webbenkät. I den anger du på vilket sätt du vill att helgen ska vara bra för dig, vad du vill utveckla och uppnå på sikt med ditt självledarskap.


Genom att svara på frågorna förbereder du dig mentalt och ger Linda som coachar dig och de andra i gruppen, ett tydligt fokus.
 

juli andra 035.jpg

TRÄNA ATT
VÄLJA DET

viktigA

 

DÅLIG TIMIMG?
har du svårt att delta

Vill du arrangera en kurs där du bor / har din fjällstuga eller ta med ett kompisgäng eller din arbetsgrupp till Hemavan/Tärnaby, ett annat datum? Eller kanske vill du boka upplägget för dig och en vän och ta med era ungdomar? 

Hör av dig så undersöker vi möjligheterna tillsammans!

 

För arbetsplatser och företag erbjuder vi kurser på plats, med koppling till era mål och värderingar. Läs mer om kursen Stark & Smart Självledarskap.

 

bottom of page