top of page
linda 013.JPG

APPLÅDERA MERA OCH BREDARE 

MED linda Nederberg

Föreläsningen har fokus på det vi gör bra och kan applådera fram till nu. Och det vi vill applådera framåt och hur det blir möjligt. Linda delar med sig av exempel från vuxna och ungdomars vardag som alla visar hur viktigt det är med ökat fokus på det positiva, som stärker oss.

 

Föreläsningen bygger på verktyget Applåd i Stark & Smart verktygslåda. "Lilla Applåd-boken", skriven av Linda Nederberg, ingår. 

Föreningar, projekt, mässor och skolor är välkomna att kontakta Linda för att boka föreläsningen.

MER OM FÖRELÄSNINGEN

APPLÅDERA MERA OCH BREDARE

Föreläsningen visar hur viktigt det är att synliggöra och lyfta det som finns bakom resultatet - som försök, lärande, kämpande, omtag, mod och tålamod. Den ger konkreta verktyg som gör det lättare att säga JA till det som är bra för oss och NEJ till det vi klarar oss bra utan. Oavsett om det gäller att koppla av och ta det lugnt eller komma till skott. 
 

Efter föreläsningen finns mer energi och motivation för ökat fokus på det positiva, det vi gör bra, men också det vi vill applådera framåt, och hur det blir möjligt.

Under föreläsningen delar Linda med sig av bakgrunden till verktyget Applåd och varför det är så viktigt.

0_edited.jpg
_C4A8636_edited.jpg

LINDAS APPLÅD-RESA

LINDA NEDERBERG DELAR MED SIG AV BAKGRUNDEN TILL VERKTYGET APPLÅD OCH VARFÖR DET BEHÖVS

För att synliggöra allt vi kan applådera och ge en tankeställare kring vad som är viktigt att applådera delar Linda med sig av applåder i hennes liv och arbetsliv. 

 

Applåder för skidresultat, JA till 6 månader på behandlingshem, start av företag, boksläpp och ett lönsamt företag. För modet att bredda sin verksamhet och stärka ungas självledarskap och mentala hälsa. Applåder för att ta en längre paus och hitta balansen och fortsätta livet på ett mer hållbart sätt.

Lindas Applåd-resa visa hur vi kan rikta uppmärksamhet till mer än prestationer, resultat och ytlighet. Och vinsten med att lyfta upp det vi gör bra, framsteg, försök, ansträngningen och omtag. Hur det gör det lättare att lyckas med det viktiga och må bra i vardagen.

Applådera ansträngningen

DET ÄR SMART ATT göra det "nu-jobbiga" SOM behövs I VARDAGEN - och sikta på framtidsvinsten.

Genom att applådera ansträngningen, kämpandet och arbetsinsatsen blir vi mer motiverade att "göra jobbet". Vi vinner på att lyfta upp alla gånger vi tar nya tag och hittar lösningar framåt, men också när vi stannar upp och tar oss tid att ändra taktik.


Föreläsningen använder Stark & Smart begreppen "nu-jobbigt" och Framtidsvinst för att visa hur vi kan välja fokus och rikta uppmärksamhet på den vinst vi vill uppnå och därefter mobilisera vår inre styrka och göra det "nu-jobbiga" - som gör det möjligt. 

Som att säga JA till en kvälls- och / eller morgonrutin som gör att vardagen flyter och NEJ till att fastna vid skärmen på kvällen då vi mår bra av att varva ner.

Ja eller nej.jpg
bottom of page