top of page

VÅRA UNGDOMAR
- VÅR FRAMTID

Sedan 2018 har Linda Nederberg och hennes team stärkt ungdomars självledarskap och mentala hälsa - och förmågan att vara stark tillsammans med vuxna som de har nära. Anledningen, det offentliga enbart kan inte möta det behov av stöttning som många ungdomar och familjer, vill ha och behöver. 

 

Vi säger "våra ungdomar", pratar "vi-ansvar" och jobbar för ett gemensamt, större ansvarstagande med fokus på ungdomars bästa. Allt arbete är målinriktat och tar tillvara på ungdomarnas inre styrka och smarthet. I arbetet används den verktygslåda som Linda Nederberg tagit fram.
 

Arbetet finansieras av företag från näringslivet som vill förbereda ungdomar för vuxenlivet och ge verktyg som gör det lättare att må bra, klara skolan och senare bidra med sin kompetens i arbetslivet. Företag som bidrar kallar vi partners.

Tack vare partners är öppna insatser för ungdomar avgiftsfria. 

Student Membership
Thelma.jpg

MER AV DET VI GÖR OCH GJORT
 

  • Smarta Promenader för skolor. Inleds med en föreläsning, därefter gör eleverna en Smart Promenad.

Bygge Kapla.jpeg

VÅRA
STARK & SMART 
PARTNERS

Umia * Konftel * Bro o Tak * Ume Assistance * SVEVIA * ICA Fjällboden * Hemavan Fjällcenter * Coromatic * Destination Östersund * Printson * Balticgruppen

 

2018 och 2019 erbjöds ungdomar Stark & Smart Summer Camp i Hemavan. Totalt 5 dagar med fjällvandringar, stärkande övningar och verktyg som gör det lättare att må bra och "fixa livet". 

2020 erbjöds ungdomar i Östersund en Sommarutmaning - i lag - samt Smarta Promenader.

QR kod.jpg
bottom of page