Roadtrip

STARKARE TILLSAMMANS FÖR 

STÄRKt MENTAL HÄLSA

Fokus, TAKTIK och verktyg för att bättre hantera VARDAGENS utmaningar och må bra.

 

Föreläsningen samlar oss kring målet:
mental hälsa. På ett tydligt och inspirerande sätt tydliggör Linda Nederberg vägen: stärkt självledarskap och målinriktat samarbete i vardagen - ungdomar och vuxna.

Linda delar med sig av värdet av att sätta mål, skapa motivation och hjälpas åt. Men också egna utmaningar, arbetet med att stärka ungdomar och verktygslådan hon tagit fram.

 

Linda bjuder på pepp, "spark i baken" och konkreta verktyg. Ta chansen och kom!

 16 + 22 nov i UMEÅ
KL 19-21 på NOLIA
 

Support group

KRAM, Spark i BAKen OCH APPLÅD

I Stark & Smart verktygslåda finns verktyg som hjälper oss att bättre hantera 2020-talets utmaningar, genom att använda vår inre styrka och smarthet vara stark tillsammans. 

Med verktyget Kram visar Linda hur vi kan möta oss själva och den som har det tufft med medkänsla, trygghet, värme och tilltro.

Med verktyget Spark i Baken visar hon hur vi kan ta sikte på målet: att må bra och komma till skott och göra det som är hjälpsamt.

Med verktyget Applåd visar Linda hur viktigt det är att synliggöra framsteg och applådera ansträngningen och lärandet - för att skapa en positiv förändringskurva och bygga motivation. 

linda 015_edited.jpg
1564996714.jpeg

VI BEHÖVER

GÖRA mer och NYTT

Från 2018 har Linda Nederberg genomfört insatser för att stärka ungdomars självledarskap och mental hälsa. Hon menar att vi behöver göra mer och göra nytt. Och inte enbart förlita oss på det offentliga, vi behöver alla hjälpas åt - och vara starka tillsammans i vardagen.

 

Det började med läger i fjällen med vandringar och fortsatte med en  föreläsningsturné i Västerbotten och Jämtland. 

Därefter startade ett Stark & Smart Program där ungdomar jobbade målinriktat med och fick en vuxensupporter som de gick 6 Smarta Promenader med. Utöver promenaderna ingick 4 coachande träffar i grupp, med verktyg och gemenskap.
 

Arbetet med ungdomar har i hög utsträckning möjliggjorts genom arbete med partners.

STARK & SMART 
PARTNERS

Umia * Konftel * Bro o Tak * Ume Assistance * SVEVIA * ICA Fjällboden * Hemavan Fjällcenter * Coromatic * Destination Östersund * Printson * NOLIA

Företagen som bidrar ser ett värde i att stärka framtidens medarbetare och ledare. De vill att ungdomar och unga vuxna ska rustas med verktyg som gör att de mår bra och kan bidra med sitt engagemang och sin kompetens på framtida arbetsplatser.

QR kod.jpg