pexels-arthur-brognoli-2261016.jpg

OM oss

Stark & Smart är ett livsstils- och framgångskoncept som stärker självledarskapet och utvecklar ett målinriktat samarbete mellan människor.

Vi har en egen framgångspedagogik och erbjuder aktiviteter, lösningar och insatser för vuxna och ungdomar, arbetsplatser och skolor samt kompisgäng och familjer. 

 

Vi finns för att möjliggöra hållbar framgång vilket för oss är resultat och hälsa hand i hand - tillsammans med en hållbar livsstil.

Vi tror på vi-ansvar = gemensamt ansvar för helheten. Motsatsen nån-annan-ism, tron att någon annan ska fixa den framtid vi önskar.

Stark & Smart grundades 2018 av framgångscoach Linda Nederberg som såg ett ökat behov av mental styrka och fler smarta val hos både vuxna och ungdomar.

 

2020 startade vi en podcast.

Linda Nederberg utomhus.JPG

LINDA NEDERBERG

Sedan 2005 har Linda jobbat hälsofrämjande och resultatinriktat i sitt företag DoYourVision AB med bland annat föreläsningar och utvecklingsinsatser. Ofta har målinriktade promenader och vandringar i fjällen funnits med. 2018 grundade hon Stark & Smart och började även erbjuda insatser som stärker ungdomars självledarskap och samarbetet mellan ungdomar och vuxna. 

Linda står bakom framgångspedagogiken som hon utvecklat med stöd av KBT, coachning enligt ICF, metoden lösningsfokus, Compassion Focus Terapi och ett mångårigt arbete med att skapa resultat på arbetsplatser tillsammans med ledare och medarbetare.

från överlevarlandet

Linda bor i Östersund och har rötterna i Tärnaby. Hennes starka engagemang bottnar i en egen livsresa ”från Överlevarlandet till Livslevarlandet”. Det är också titeln på hennes bok (2007) och på den föreställning hon erbjuder skolor och arbetsplatser.

"Jag vet vad som gjort det svårt för mig i livet. Det handlar om krav på att prestera, men även svårigheter att hantera problem som finns runt omkring mig i den värld vi lever. Jag har svårt att hantera det som inte fungerar optimalt och lätt att känna mig otillräcklig. Tidigare passiviserades jag av den. Sedan insåg jag vad som behövs för att jag ska komma loss. Jag behöver engagera mig i det viktiga, ta tag i det som inte fungerar och påverka positivt - och det gör jag genom Stark & Smart."

Kängor på brygga .jpg