top of page
val.jpg

ETT livsstils och 
framgångs-koncepT

Stark & Smart är ett livsstils- och framgångskoncept som synliggör och stärker självledarskapet, förmågan att leda sig själv i livet och samarbeta med andra. 

 

Konceptet är grundat av Linda Nederberg som såg ett tydligt behov av ökad mental styrka och fler smarta val- och en pedagogik som mobiliserar den inre styrka och smarthet - som alla har inom sig - ungdomar och vuxna.

Vi tror på och förespråkar "vi-ansvar", ett eget och gemensamt ansvar för helheten. Motsatsen "nån-annan-ism", är tron att någon annan ska fixa resultatet åt oss.

Konceptets framgångspedagogik och verktygslåda finns med i alla våra lösningar. Vi coachar och stärker vuxna och ungdomar, arbetsplatser och skolor samt kompisgäng och familjer. 

 

Vi samarbetar med olika aktörer som delar våra värderingar och viljan att bidra till hållbar framgång.
 

2020 startade vi Stark & Smart Podden

Linda Nederberg utomhus.JPG
IMG_4472.JPG

STARK & SMART TEAMBygge

Nu har Linda Nederberg startat bygget av det team som tillsammans ska lyfta konceptets lösningar och verktyg - för att på sikt - kunna erbjuda dessa på skolor, arbetsplatser och i familjer i hela landet. 

 

En del av bygget sker i samarbete med ungdomar och unga vuxna som vill lära och utvecklas med Stark & Smart framgångspedagogik. 

I november hålls en informationsträff i Umeå. 
 

bottom of page