top of page

BOKa EN FÖRELÄSNING MED
LINDA NEDERBERG

Linda är en erfaren och uppskattad föreläsare med rötterna i Tärnaby. Hon fångar publiken från första stund, med sin röst, sitt kroppsspråk och den framgångspedagogik hon utformat.

Hon har en ansvarsgivande ton och en ”spark i baken” profil som gör att hon utmanar oss att utvecklas genom att göra fler smarta val - på egen hand och tillsammans med andra.

Linda har en humor och energi som inspirerar men också en sårbarhet som berör och öppnar upp för självreflektion och ger motivation till förändring.

 

Alla föreläsningar utgår från självledarskap - och att vara stark tillsammans och bygger på Stark & Smart Framgångspedagogik.

Vill ni ha mer än en föreläsning, så fixar vi en workshop eller en kick-off med önskat tema. Och önskar ni uppnå ett specifikt resultat, så processleder Linda gruppen.

Heading 6

LÅT BEHOVET StyrA

Det är ofta uppskattat med en föreläsare när gruppen samlas och som ett smart avbrott i arbetsvardagen. Genom att anlita LInda Nederberg kan ni förstärka ett budskap, lyfta in energi och glädje och få fart framåt. 

Inför varje föreläsning lyssnar Linda in gruppens nuläge, utmaningar och mål för att knyta an till dessa. 

Föreläsningar med Linda N
ederberg, tid 60 - 180 min.

Business People Applauding
linda 013.JPG

APPLÅDERA MERA OCH BREDARE

FÖr ökat fokus på det positiva och konstruktiva i vardagen

Föreläsningen lyfter värdet av att medvetet välja fokus och taktik för att upprätthålla motivation, arbetsglädje och skapa resultat. Och visar värdet av att lyfta allt som finns bakom resultatet, som försök, träning, ambitionen, mod, tålamod och ansträngningen.

Och så det viktiga. Föreläsningen sätter fokus på det vi vill applådera framåt och hur det blir möjligt. Applådboken för arbetsplatser, av Linda Nederberg, ingår i föreläsningen.


Vill ni stärka arbetsgruppen, få en energi-injektion i arbetsvardagen, på konferensen eller er kick-off rekommenderas föreläsningen.

ATT LEDA SIG SJÄLV OCH VARA STARK TILLSAMMANS

STARK I UTMANING

Ny dag, nya utmaningar? Ja, så upplever många att det är 2023. Därför finns föreläsningen Stark i utmaning som är stärkande och ger verktyg som gör det enklare att hantera utmaningar inom och utanför vår kontroll. 

Linda Nederberg delar med sig av egna erfarenheter av att vara stark i utmaning och bidrar till öppenhet, prestigelöst och vilja till positiv förändring. ​

Inför föreläsningen lyssnar Linda in gruppens utmaningar och mål.

RESULTAT

tillsammans

Linda Nederberg delar med sig av sitt arbete med att skapa större framgång genom att jobba målinriktat tillsammans med ledning och medarbetare, vilket hon gjort i mer är 15 år.

 

Föreläsningen ger insikter, verktyg och motivation att lyckas tillsammans - genom att själv göra sitt bästa och göra det bästa för arbetslaget.

Inför föreläsningen lyssnar Linda in gruppens nuläge, utmaningar och mål för att knyta an till dessa.

Anchor 3

LINDAS LIVSRESA

fråN överlevarlandet

till livslevarlandet

Ta del av Linda Nederbergs livsresa i dramatiserad form, och få perspektiv på livet. Ta chansen till en tankeställare kring den egna kravnivån och mobilisera mod och jävlaranamma för att leva ett rikt liv där du är vän med dig själv. 
 

Föreställningen är baserad på Lindas självbiografiska bok (2007) med samma namn. Hon har valt att inte gestalta sina symtom utan istället tydliggöra orsaken, det som finns under ytan och styr beteendet. Detta för att upplägget ska passa en större målgrupp och fler ska känna igen sig.
 

På ett pedagogiskt och tankeväckande sätt visar Linda på vägen bort från fördömande livsregler, med måsten, borden och förbud till ett friare liv med lust, driv och ödmjukhet. Linda använder symboliska naturbilder som förstärker upplevelsen. Upplägget med att dramatisera berör.

bottom of page