top of page
0_edited.jpg

BOKa EN FÖRELÄSNING MED
LINDA NEDERBERG

Linda är en erfaren och uppskattad föreläsare som fångar publiken med sin röst, sitt kroppsspråk och den framgångspedagogik hon utformat.

Hon har en ansvarsgivande ton och en ”spark i baken” profil som gör att hon utmanar oss att utvecklas genom att göra fler smarta val - på egen hand och tillsammans med andra.

Linda har en humor och energi som inspirerar men också en sårbarhet som berör och öppnar upp för självreflektion och ger motivation till förändring.

 

Ni kan boka Linda som föreläsare, var som helst i landet och boka plats på de öppna föreläsningar som erbjuds.  
 

Alla föreläsningar utgår från att leda sig själv - självledarskap - och att vara stark tillsammans och bygger på Stark & Smart Framgångspedagogik.

LÅT BEHOVET Styra val av föreläsning

Ofta är det uppskattat med en föreläsare när arbetsgruppen samlas. Genom att anlita Linda Nederberg kan ni förstärka ett budskap, lyfta in energi och glädje eller ta hjälp och få fart framåt. 

Behöver gruppen stärkas, bekräftas, ta större ansvar för sin hälsa, ökat resultatfokus, få en spark i baken... eller något annat. Låt behovet styra val av föreläsning.

Inför varje föreläsning lyssnar Linda in gruppens nuläge, utmaningar och mål för att knyta an till dessa.

Elbow Greetings
linda 013.JPG

APPLÅDERA MERA OCH BREDARE

kom ihåg att lyfta upp försök, omtag och ansträngningen. 

Föreläsningen lyfter det vi gör bra och ger pepp, glädje och stolthet. Men visar också värdet av att lyfta det som finns bakom resultatet - som försök, initiativförmåga, ambition, mod, tålamod och ansträngningen.

 

Och så det viktiga. Föreläsningen sätter fokus på det vi vill applådera framåt och hur det blir möjligt genom att träna vårt självledarskap och vara starka tillsammans.

Öppna föreläsningar erbjuds löpande, vill du ha info om nästa föreläsning nära dig, klicka här.

Om ni vill stärka arbetsgruppen, få en energi-injektion i arbetsvardagen, på konferensen eller er kick-off rekommenderas föreläsningen.

självledarskap för 2020-talet

MENTAL STYRKA
och Smarta val

ORKA varje dag och låt hjärnan hjälpa dig

Föreläsningen lyfter vikten av att agera som sin egen ledare och att vara stark och smart i vardagen. Både i utmaningar vi kan påverka och i utmaningar utanför vår kontroll.​

Winding Forest Road
Support group

TILLSAMMANS FÖR

STÄRKT

MENTAL HÄLSA

Psykisk ohälsa bland ungdomar är kostsamt både för ungdomen, familjen och samhället. Därför samlar Linda Nederberg oss kring målet stärkt mental hälsa och pekar ut vägen, målinriktat samarbete mellan vuxna och ungdomar. 

Föreläsningen ger verktyg som gör det enklare att stötta och stärka den som mår dåligt - och utmana till fler smarta val för att åstadkomma viktiga förändringar. Och sist men inte minst, verktyg för att lyfta upp och bekräfta ansträngningen och fira framsteg.


Föreläsningen kan bokas av grupper och erbjuds som öppen föreläsning i Umeå.

Loneliness
LINDA vit tröja BILD_edited_edited.jpg

LEDA SIG SJÄLV
OCH VARA STARK TILLSAMMANS

HÅLLBART LIV 2022-

Föreläsningen ger insikter, motivation och verktyg som gör det enklare att leda sig själv och vara stark tillsammans i livet.

Avgörande för att leva ett rikt och hållbart liv och framgångsrikt hantera 2020- talets utmaningar.

 

Föreläsningen ger verktyg som gör det lättar att göra fler smarta sannings- taktik och livsstilsval i vardagen. 

Anchor 3

LINDAS LIVSRESA

fråN överlevarlandet

till livslevarlandet

Ta del av Linda Nederbergs livsresa i dramatiserad form, och få perspektiv på livet. Ta chansen till en tankeställare kring den egna kravnivån och mobilisera mod och jävlaranamma för att leva ett rikt liv där du är vän med dig själv. 
 

Föreställningen är baserad på Lindas bok med samma namn. Hon har valt att inte gestalta sina symtom utan istället tydliggöra orsaken, det som finns under ytan och styr beteendet. Detta för att upplägget ska passa en större målgrupp och fler ska känna igen sig.
 

På ett pedagogiskt och tankeväckande sätt visar Linda på vägen bort från fördömande livsregler, med måsten, borden och förbud till ett friare liv med lust, driv och ödmjukhet. Linda använder symboliska naturbilder som förstärker upplevelsen. Upplägget med att dramatisera berör starkt.

bottom of page