0. Linda Nederberg - hopp bild.jpg

BOKa EN FÖRELÄSNING MED
LINDA NEDERBERG

Linda är en erfaren och uppskattad föreläsare som fångar publiken med sin röst, sitt kroppsspråk och den framgångsmetodik hon utformat.

Hon har en ansvarsgivande ton och en ”spark i baken” profil som gör att hon utmanar oss att utvecklas genom att göra fler smarta val - på egen hand och tillsammans med andra.

Linda har en humor och energi som inspirerar men också en sårbarhet som berör och öppnar upp för självreflektion och ger motivation till förändring.

 

Alla föreläsningar utgår från att leda sig själv - självledarskap - och att vara stark tillsammans och bygger på Stark & Smart Framgångsmetodik.

VAD BEHÖVER NI?

LÅT BEHOVET Styra val av föreläsning

Ofta är det uppskattat med en föreläsare när arbetsgruppen samlas. Genom att anlita Linda Nederberg kan ni förstärka ett budskap, lyfta in energi och glädje eller ta hjälp och få fart framåt. 

Behöver gruppen stärkas, bekräftas, ta större ansvar för sin hälsa, ökat resultatfokus, få en spark i baken... eller något annat. Låt behovet styra val av föreläsning.

Inför varje föreläsning lyssnar Linda in gruppens nuläge, utmaningar och mål för att knyta an till dessa.


Och vill ni ha något mer än en föreläsning så rekommenderar vi Lindas dramatisering av vägen från Överlevarlandet.

Elbow Greetings

VERKTYGET KRAM

Winding Forest Road

MENTAL STYRKA
och Smarta val

ORKA varje dag och låt hjärnan hjälpa dig

Föreläsningen lyfter vikten av att agera som sin egen ledare och att vara stark och smart i vardagen. Både i utmaningar vi kan påverka och i utmaningar utanför vår kontroll.​

LINDA vit tröja BILD_edited_edited.jpg

HÅLLBART LIV 2022-

Livsstil, sanningar 

och taktik

Föreläsningen ger insikter, motivation och verktyg som gör det enklare att leva ett hållbart liv - där vi mår bra och tar ansvar för våra grundläggande behov. 

 

Inleds med att Linda Nederberg delar med sig av egna utmaningar med att leva ett hållbart liv och ta ansvar för sina egna behov och sin hälsa. ​

Går att kombinera med en efterföljande period med Smarta Promenader.

linda 013.JPG

APPLÅD

Ta chansen att ge medarbetare och ledare bekräftelse för sin arbetsinsats - men också för de personer de är - och allt de bidrar med till arbetsplatsen. 

Föreläsningen lyfter det laget gör bra och ger pepp, glädje och stolthet. Utöver det visar den på värdet av att lyfta det som finns bakom resultatet - försök, initiativförmåga, ambition, mod, tålamod och ansträngningen.

Efter föreläsningen finns mer energi och kunskap om hur ni kan använda Verktyget Applåd i arbetsvardagen för att se det ni gör bra och ta med ledtrådar som skapar framgång. 

STARK STARt

av året, projektet, samarbetet, personaldagen...

Ge er själv en Stark Start och säkerställ fler smarta lösningar hela vägen in i mål. Ta med er värdet av att göra Smarta Stopp och Avslut längs vägen - för att säkerställa att ni använder er samlade styrka och smarthet. 

Föreläsningen ger gruppen motivation och verktyg att göra en stark start - varje dag.

Start of the school year
Selbergs ring.jpg

Fokus, energi & taktik

för resultat och GOD arbetsmiljö

Linda Nederberg delar med sig av sitt arbete med att skapa större och mer hållbar framgång genom att jobba målinriktat tillsammans med ledning och medarbetare.

 

Föreläsningen ger gruppen insikter, verktyg och motivation att lyckas tillsammans - genom att själv göra sitt bästa och göra det bästa för arbetslaget.

Support group

STÄRKT

MENTAL HÄLSA

Psykisk ohälsa finns i samhället, bland vuxna och ungdomar - och det är kostsamt både för individen och samhället. Nu samlar Linda Nederberg oss kring målet: mental hälsa.

Föreläsningen lyfter värdet av att sätta mål och ger pepp och verktyg för att tillsammans, jobba målinriktat, för stärkt mental hälsa. Där vi befinner oss, i familjen, med vänner, i föreningen och på arbetsplasten.  

Planting a Tree

TILLSAMMANS FÖR

 

LINDAS LIVSRESA

fråN överlevarlandet

till livslevarlandet

Ta del av Linda Nederbergs livsresa i dramatiserad form, och få perspektiv på livet. Ta chansen till en tankeställare kring den egna kravnivån och mobilisera mod och jävlaranamma för att leva ett rikt liv där du är vän med dig själv. 
 

Föreställningen är baserad på Lindas bok med samma namn. Hon har valt att inte gestalta sina symtom utan istället tydliggöra orsaken, det som finns under ytan och styr beteendet. Detta för att upplägget ska passa en större målgrupp och fler ska känna igen sig.
 

På ett pedagogiskt och tankeväckande sätt visar Linda på vägen bort från fördömande livsregler, med måsten, borden och förbud till ett friare liv med lust, driv och ödmjukhet. Linda använder symboliska naturbilder som förstärker upplevelsen. Upplägget med att dramatisera berör starkt.