VÅRA UNGDOMAR
- VÅR FRAMTID

Sedan 2018 har Linda Nederberg engagerat sig för att stärka ungdomars självledarskap och mentala hälsa - samt förmågan att vara stark tillsammans - med andra ungdomar, men också med vuxna i sin närhet.

 

Vi säger "våra ungdomar", pratar "vi-ansvar" och jobbar för ett gemensamt, större ansvarstagande med fokus på ungdomars bästa. 
 

En del av arbetet finansieras av partners som värdesätter ungdomars välbefinnande och ser ett värde att förbereda ungdomar på vuxenlivet och ge verktyg som gör det lättare att lyckas i skolan och bidra med sin kompetens i arbetslivet. 

College Recreation
Ungdomar

Självledarskap
Mental hälsa

 

Starkare tillsammans
JAG-DU-VI

STARK &
SMART DAGar

hösten 2022

I höst erbjuds ungdomar en lärorik dag med livsstils- och framgångscoach Linda Nederberg och Stark & Smart verktygslåda. Dagen synliggör och stärker ungdomarnas självledarskap och ger verktyg som gör det lättare att må bra och lyckas med det viktiga i vardagen. 

 

En del dagar jobbar vi inomhus, andra gånger utomhus i naturen och då med Smarta Promenader. Oavsett så har vi aktiva, lärorika och stimulerande dagar tillsammans. 
 

Efter dagen finns målfokus, ny energi och taktik för fler smarta, hjälpsamma val att träna på att göra - i vardagen.

Ungdomar som deltar har möjlighet att delta vid fler aktiviteter och ett Stark & Smart program som erbjuds från 2023.

 

Tack vare partners är en Stark & Smart Dagarna avgiftsfria. (Gäller "öppna dagar" ej insatser för skolor och föreningar).
 

Vill ni ha en Stark & Smart Dag där du bor?
Hör av dig så undersöker vi möjligheten.

VÅRA
STARK & SMART 
PARTNERS

Umia * Konftel * Bro o Tak * Ume Assistance * SVEVIA * ICA Fjällboden * Hemavan Fjällcenter * Coromatic * Destination Östersund * Printson * Nolia

 

2018 och 2019 erbjöds ungdomar Stark & Smart Summer Camp i Hemavan. Totalt 5 dagar med fjällvandringar, stärkande övningar och verktyg som gör det lättare att må bra och "fixa livet". 

2020 erbjöds ungdomar i Östersund en Sommarutmaning - i lag - samt Smarta Promenader.

QR kod.jpg
Teamwork

FÖRÄLDRAR OCH VUXNA I UNGDOMARS NÄRHET

Föräldrar och andra vuxna som finns nära ungdomar erbjuds Stark & Smart kvällar under hösten och ett deltagande som vuxensupporter i de program som startas upp 2023. 

Thelma.jpg

MER AV DET VI GÖR OCH GJORT
 

  • Smarta Promenader för skolor. Inleds med en föreläsning, därefter gör eleverna en Smart Promenad.

Bygge Kapla.jpeg