top of page
Roadtrip

FÖRELÄSNINGEN TILLSAMMANS FÖR 

STÄRKt MENTAL HÄLSA

Fokus, TAKTIK och verktyg för att bättre hantera utmaningar och må bra.

 

Psykisk ohälsa finns i samhället, bland vuxna och ungdomar - och det är kostsamt både för individen och samhället. Nu samlar Linda Nederberg oss kring målet: mental hälsa - och tydliggör vägen: stärkt självledarskap och målinriktat samarbete i vardagen.

Linda delar med sig av värdet av att sätta mål, skapa framtidstro och hjälpas åt, ungdomar och vuxna.

 

Under föreläsningen delar Linda med sig av egna utmaningar, arbetet med att stärka ungdomar och verktygslådan hon tagit fram.

 

Support group

STARK
& SMART
INSATSER 

FÖR UNGDOMAR + FÖRÄLDRA/NÄRA VUXNA
 

Många familjer upplever utmaningar i vardagen. Därför erbjuds Stark & Smart målinriktade insatser. De möjliggörs genom att privata företag bidrar ekonomiskt och med lokaler och annat - som partners för framtidens medarbetare.
 

pexels-ingo-joseph-609771_edited.jpg
IMG_4472.JPG

STARK
& SMART
WEEKEND

Välkommen på en ÖPPEN KURS i FJÄLLEN 

MED Utomhuscoachning

Redan 2006 erbjöd Linda Nederberg personlig utveckling genom vandringar och skidåkning i fjällen - och lanserade konceptet utomhuscoachning. Då bodde Linda i Tärnaby och hade just gått en coachutbildning och blivit certifierad enligt ICF. Hon upplevde direkt att coachandet fick en ny dimension då den kombinerades med naturupplevelse, variationen i terrängen, fysisk aktivitet, puls och det "icke påverkningsbara vädret".

Utomhuscoachning i fjällen, har Linda fortsatt med under åren, oftast i form av kick-off upplägg för företagsgrupper. Coachingen har då haft koppling till företagets mål, värderingar och utvecklingsbehov. Grunden har alltid varit densamma: självledarskap, samarbete och laganda. 

 

2018 och 2019 fick utomhuscoachning i fjällen en ny målgrupp. Då genomförde Linda ett 5 dagars läger för ungdomar med mental ohälsa, Stark & Smart Summer Camp. Det möjliggjordes genom att privata företag gick in som partners.
 

2023 erbjuds återigen möjligheten att utvecklas med utomhuscoachning - och Stark & Smart verktygslåda. 

bottom of page