VÅRA UNGDOMAR
- VÅR FRAMTID

Från 2018 har Linda Nederberg engagerat sig för att stärka ungdomars självledarskap och förmågan att vara stark tillsammans - med andra ungdomar, men också med vuxna i sin närhet.

 

Vi säger "våra ungdomar", pratar "vi-ansvar" och jobbar för ett gemensamt, större ansvarstagande för ungdomars bästa. Vi lyssnar på och samarbetar med ungdomar - och stärker i nästa steg samarbetet mellan ungdomar och vuxna. 
 

Arbetet finansieras av våra partners och ungdomssupporters. De värdesätter ungdomars hälsa och välbefinnande och vill förbereda unga på vuxenlivet och ge verktyg som gör det lättare att lyckas i skolan och senare bidra med sin kompetens i arbetslivet. 

College Recreation
Friends with Devices

STARK & SMART
PARTNERS

Umia * Konftel * Bro o Tak * Ume Assistance 
SVEVIA * ICA Fjällboden * Hemavan Fjällcenter.

 

2018 och 2019 erbjöds ungdomar Stark & Smart Summer Camp i Hemavan. Totalt 5 dagar med fjällvandringar, stärkande övningar och verktyg som gör det lättare att må bra och "fixa livet". 

Våra partners möjliggjorde 4 läger och bygget av Smarta Promenader för ungdomar.

STARK & SMART sommarlovsHÄNG

Sommaren 2022 erbjuds inget läger, istället satsar vi på sommarlovshäng - en aktiv och stärkande dag utomhus.
 

  • Att vara sin egen ledare

  • Önskad framtid - jag vill...

  • Smart taktik - fokus och energi

  • Framgångspedagogik

  • Lagutmaningar och samarbete

  • Att vara starka tillsammans

Efter dagen finns möjlighet att addera med fler Stark & Smart dagar eller deltagande i våra program på 20 timmar där ungdomarna får en vuxensupporter.

Tack vare våra partners och supporters är sommarlovshänget som vi kör i juni och augusti, i Västerbotten, kostnadsfritt. 

1564996714.jpeg

FLER INSATSEr
för ungdomar

  • Stark & Smart Summer Camp. Läger i fjällmiljö med vandringar och lagstärkande aktiviteter där självledarskapet är utgångspunkten. 

  • Smarta Promenader för skolor. Inleds med en föreläsning, därefter gör eleverna en Smart Promenad.